я хочу бачити в душі життя у кожного і вже ,
іскру надії щоб відчути й шляхи знайти вперед ,
де сонце для життя , дощі цвітуть весняні
у квітах дня , що каже кожному лиш правду говорити .
я хочу бачити там вас , відчути серденька тепло
і говорити з кожним про любов , яка в душі живе ,
блукати серед трав , високих й гомінких
серед дерев шукати тишу говірку душі ,
що магією слів дарують у надіях для сердець
у небо ріст , прозріння для життя , і зміст
в якому я і ти , побачимо життя
й розділимо , та не на двох - на цілий світ
й вернемося туди звідки прийшли , де світло дня росте
і кожен день весна у душу додає нове
прозріння для нових небачених ще відчуттів
в любові що течуть посеред гір нових .
Ів-анн Львівський .Бібрка
14.12.2015 8:44:31
|