Зло не вибираєм добровільно( Думки, які говорять)
Чи вибираєти ви , люди, у своєму житті зло? Ні, – ви вибираєте тільки щастя. От тільки хибна уява про щастя, змушує зупинитися на злі. Кожна людина не розуміє що таке щастя. Вона путає його із страстями, а попереду все рівно старість і смерть. Так що ж таке щастя? І чи потрібно в цьому житті тільки насолоджуватися і шукати тих, хто оціне вас позитивно? Якщо не вірити , що людська душа вічна, то все що робиться на цій Землі не має ніякого значення….
Схибити і нити – відступити,
Цілі не досягнеш без мети,
зло не не вибираєш добровільно,-
Путаєш із щастям без ціни.
І не зрозумівши , що є щастя,
В перспективі йдеш ,чомусь, в обхід,
Старість, потім смерть – це неминуче,
Вічність попереду, - ззаду слід.
Червень 2017 рік.
Ірина Пшиченко
|