Татуювалися в мізки.
Всі комплекси, страхи, образи, ненависть починається з дитинства. Чи , може, правильніше буде сказати , що комплекси, які є в людині,- були вже в дитинстві.
І цей знак всіх комплексів, образ, страхів татуювався назавжди у мізках людини. Ніякий психолог не може вилікувати, чи стерти з пам’яті дитинство, яке несе погані спогади.
Дитина завжди стає заручницею своїх батьків. Вона не може приймати сама рішення і житии, як хоче. А батьки, не завжди є порядними людьми.Чи не задавалися ви , коли – небудь, питанню : Чому ваша душа народилася саме в цій сім’ї? Чому живете у цій державі? Звісно, легше сказати , що не пощастило. Та, на жаль, не все так просто і не все нам зрозуміло. Всі тайни вищих знань закриті для більшості……
Все має всій початок і причини,
І виток, що з дитинства йде,
А там свої страхи й слова брехливі,
В роздратуванні сказані будь –де.
З дитинства починається людина,
Там радість у мізерній суєті,
Там комплекси вкарбовані навіки,
Татуювалися ,на жаль, в мізки.
2017 рік.
Ірина Пшиченко
|