Дощі розмили всі стежки
А совість мурувала душу ,
Дрімали рибки золоті
Ніхто зловити їх не змусить .
Красою плавають , життям
Ще сльози весну обїдають
Сльозяться гнівом у серцях
Минуле рабське памятаєм .
Не треба сліз , в майбутні дні
Принести в памяті важливо
Для правди дію у душі
Бо з вірою усе можливо .
--29—03—2014—07—17—39---- 01.07.2017 15:45:37
|