слова блукають часто від могили -
це страх людей , брехня в душі ...
нажаль піднятися немає сили
тому й лежать в землі ... лежать в землі ... 05.10.2017
...
Холодні вечори вже забіліли снігом
Війни холодної надмухав новий день .
Була весна життя , злу , холоду заміна,
Тепер прийшла війна , в душі нема пісень .
Холодна страху мить , в душі нема людини
В душі одна брехня , вона понад усе !
Петлею від гріхів , задуситься країна
Від правди - воля днів , а раб в брехні живе .
24—03—2014—08—02—57--
|