Я з тим же запитанням, адже примара - це те, що приснилося, примарилося щось видумане, нереальне, несправжнє, плід фантазії те, що не відповідає справжньому уявленню про дійсність; щось химерне, незвичайне, спотворена дійсність те, що тільки здалося реальною дійсністю; ілюзія тінь померлого в уяві; нереальна, вигадана істота із страхітливою зовнішністю; привид про людину, яка своєю зовнішністю, одягом нагадує страхітливу істоту невиразні обриси чого-небудь, тіні, що нагадують страхітливу істоту. неминуча загроза чого-небудь те, що тяжить над ким-, чим-небудь. То як Ваш вірш розуміти?
Все правильно, так і розуміти. Давайте продовжимо роздуми: Це мова символів. Мова йде про людей, добрих людей, а точніше примари добра. Добрі справи не помічаються, а от за зло довго виношують план помсти, зневажають... Це вірш про розчарування в людях. ЛГ скільки б не старався, все одно приречений бути самотнім... Багато хто не вірить у безкорисливість справжнього добра. Людям легше звикнути, що світ жорстокий, ніж почати його робити кращим. Тому тут розповідається про Добряків як про примар... Дякую за увагу.
Ви дуже гарно роздумуєте в коментарі, а у вірші Вашому і близько нема людини, бо примара по визначенню не може бути людиною. Притому примара - щось химерне,незвичайне, спотворена дійсність.Добре про людину, яка своєю зовнішністю, одягом нагадує страхітливу істоту невиразні обриси чого-небудь, тіні, що нагадують страхітливу істоту. неминуча загроза чого-небудь, а у Вас вони "занадто чисті, наче хмари всього,лиш світять крилами душі" відчуваєте різницю. От, якби у вірші річ ішла про добра примари, всього лиш одне слово-добра- і вже можна було б пофантазувати.
Я не поділяю Вашої думки. Слово добра замінене на поняття занадто чисті та такі, що світять, освітліють тьму, крилами душі.... Але водночас дуже дякую за підтримку. Добре було б якби серед людей не існувало примар. Всього найкращого!
Я ,Виявляється,здатна розпізнавати добрих людей(до них і сама, думаю,що належу).Добро помічається ,тільки є дуже багато "пиявок", які "присмоктуються .Дякую,Укране!З"Являйтеся частіше!!!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")