Пані Наталя, я багато років на літсайтах і можу сказати, що найбільш улюбленими читачами темами є "КРАСИВЕ КОХАННЯ" та "ВЕСЕЛІ ВІРШИКИ". Усе інше проходить з натугою. Отакі реалії і від них не втечеш! От зараз вся Україна обсмоктувала висунення гламурної цяці - Ксюшкі Собчак на президента Росії. В ці ж самі дні було 70 років від початку депортації 80 тисяч західноукраїнських патріотів до Сибіру, але те нікого особливо не збентежило. Але про Собчак теревенили усі! А далі говорили про аварію в Харкові за участі такої самої "цяці", але вже української, а от позавчора - про викрадення немовляти в Києві... Народ дебілізують НАВМИСНО! Але цей народ не дуже-то й пручається тому...
Як на мене, заяложених тем немає. Все залежить від методи подачі. Ну, й аудиторії, звісно. Бо кожній людині цікаве те, що цікаве. Може, й тавтологія, але так воно і є.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")