СОС- рятуй
Людина в горі , звук почуто- СОС !
Сигнал дійшов, та з поміччю сутужно,
Лиш в небі в'єтся красень альбатрос,
Дає крило ,втопаючому, дружно!
Він хоче так людину ту спасти ,
Підняти в небо, заховать за хмари,
Літать навчити, горе відвести,
Та спроби всі лишилися невдалі!
Бо навіть би вдалОся дать крило,
Не міг би дарувати батьківщину,
Людина ця із сонячних країв,
Земля це рай, і лишень тут спочине!
Широке небо гарне іздаля,
Прекрасні хмарки білі і пушисті,
Та для людей призначена земля,
На ній життя і долі променисті!
Додав: Таля (23.10.2017)
| Автор: © Наталія Буняк
Розміщено на сторінці : Життя...
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1070 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 10
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА