Stodolia
МРІЇ
Для мене маску генерала
Примірювали нові дні
З чиновницького гов...начала
Цигарки слова запашні .
Судили згодом в президенти
У компліментності часу
Провисли гнилі конкуренти
Бо жінки міряли красу .
Мене за золото продали
Без нації грошима в світ
Природу пустки відчували
Покинувши мене в душі .
Тому я їм не під... чинився
Прийшов – щоб вільний світ цей встав
Бо злобі я не підкорився
Бо душу я від Бога взяв .
Послали армії на мене
Снайперували в око дня
Бог захистом і я зі сцени
Народові дав вірний шлях .
Це мрія для життя сьогодні
Бо хто є грошам конкурент
Встає тепер немов з безодні
Цей чортовшивий президент…
|