Відлетіли ключі журавлині,
Не курличуть уже по ставах,
Пожовтіли зелені долини,
Впало листя з дерев у садах,
Відійшло від нас літечко красне,
Заховалось кудись за весну,
Скупо гріє нас сонечко ясне,
У осіннюю днину ясну.
Заспокоїлась наша землиця,
Скоро холодом вдарить зима,
І замерзне холодна водиця,
Де ж ти літечко? Було -й- нема.
|