Простити – це значить зрозуміти того, хто образив. А чи може поняти людина гріхи інших, якщо своїх не знає?
Ірина Пшиченко
Простити і відпустити образу,
Не просто людині відразу.
Ці почуття будуть довго горіти,-
Душі попелища боліти,
Бо затаїлися спогади в серці,-
Питаннями замкнені дверці.
Простити людину, - час притупляє,
образа вся не відпускає.
Молитися з силою - щастя бажати,
І злість біснувату не схочеться мати…
Грудень 2017 рік
Ірина Пшиченко
|