Stodolia
Пекло гріють грішні люди
Не розкаянні гріхи
Вже для них не буде суду
Без життя вони сухі .
Пекло гріють лизоблюди
Повно там живе повій
Я не знають що нам буде
Ждати радості ... біди ?..
Пекло гріють злі бажання
Сповнення дурних думок
Ще безжальні клопотання
В страшно грішний кожен крок .
Не дрова нагріють пекло
Людозрадності гріхи
Що у душу ти посієш
То збереш в осінній дні !
|