Мій час земний Так швидко стік Що я не встиг Розплбщити повік Я вмер Я згинув Вже нема Така от доленька моя Не встиг побачити нічого Не встиг відчути я гріха земного Не встиг я вперше покохати Мене вже мають поховати... Ви всі спитаєте чому!!!! Та відповідь проста- Мене ж убила матінка моя!!! Я стану зіркою на небі Та обійму весь білий світ Я нагадаю ще про себе В сумній статистиці про смерть... Можливо мати схаменеться Та зрозуміє що вона Забрала право на життя Та не дала ще розпочатись Новій історії буття....
Можливо був небажаний той плід Тобі сказали зробити все як слід Один укол і болі вже нема Один укол та знищене життя Згадаєш ти колись про це Заплачеш і на цьому все...
якась розкручено життя в певних словах й думках ...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")