Знайдіть мені країну без корупцій,
Країну де немає бідняків,
Де Бог панує, де нема дисфункцій,
Де рівноправство, зеро “куркулів”!
Ти можеш їх по різному назвати,
Чи то буржуй, куркуль, просто багач,
Це люди праці, що уміють жити,
А спустиш руки, тоді сядь і плач!
Ніхто нікого даром не годує,
Хіба безрукий, хворий, без ума,
Тоді такого край нехай лікує,
Бо іншого в них виходу нема.
Здоровий ти, бери кермо і в полі,
Посій уміння, і зійде твій хліб,
Працюй, не спи і будеш мать доволі
На старости зав'яжеш зрілий сніп!
|