Все зрозуміло! Неповезло у житті! А це вже цілком з минулого! Носталігія бере своє? Не сподівалась такого від вас? Шкода! Я з вами не згідна? Ми все ж таки живемо краще ніж за советів а не навпаки!
-Що можу і без карт наворожити На скільки став «гіркішим шоколад»…
Чому відразу не повезло? Це минуле - моє життя і Ви можете зі мною не погоджуватися, але кожен живе, як уміє і до сьогоднішнього дня. Щоби щось стверджувати, треба це відчути, зважити на долоні, порахувати, бо все пізнається у порівнянні. Дякую!
Доброго дня Вам, Пані Катерино. Сьогоді з ранку, коли ще не читав Вашого вірша я написав свої рядки на подібну тему. Почитайте, прошу. Ваш вірш спонукав мене, щоб помістити свого як коментар. Дякую Вам за повчальні слова. З авжди з повагою до Вас Василь Шляхтич з Польщі Я пишу Я пишуПро тишуЯка не мовчитьПро волюЩо в боїІде від столітьПро віру НещируПро Бога любовПро силуЩо в крилахПро воду і кров Про веснуЧудеснуНа рідній земліПро святаВ КарпатахПро нас в чужиніПро мовуЧудовуЩо тихне в домахБо дітиЩоб вчитисьВідчувають страх 25.02.2018р.
У Вашому вірші теж свої роздуми про життя, яке нуртує у нас в Україні. Ні, п.Василю, страху у нас нема. Всі говорять, що хочуть і, здебільшого висміюють владу і її керівництво. Прийшли нові, молоді політики з великими задатками, то ж чекаємо на вибори. З мовою теж все гаразд, правда, переважає російська, але це проблема часу. Надіємося на краще. Дякую!
Наші мрії й наші долі - вони й переплетені, бо є часткою однієї людини, й такі іноді далекі одна від одної, як дві зорі, що містяться на небі нібито поруч. А ще є третя зоря - це ми самі. Ми летимо до інших двох, щоби ніколи до них не долетіти, тому більше омріюємо, ніж досягаємо. Але це і є наше життя - вічний політ. Інше все - дотичне. Бо життя - це і є те найкраще, що дароване нам Богом. Хоча я нічого нового не сказав, хіба переказав своїми словами Ваші, пані Катерино, віршовані рядки. Красно дякую за вдумливий і сповідальний вірш. А "гіркий шоколад"? Та переживемо, коли є на те ласка Божа, це не перший і не останній на цім світі ерзац-продукт, виключно з якого і складається найпаскудніший винахід людства - політика.
Ви, п.Наталю, як у тому мультику, а баба яга - проти...Не подумайте, що я Вас так обзиваю, просто є такий персонаж, який ні з ким не погоджується... Всі люди мають право на свою думку. Всі президенти - такі ж як ми люди, але, прийшовши до влади вважають, що вони боги. Забувають хто їх підняв так високо і, як боляче звідти падати. Дякую!
За "бабу ягу" дякую! Буду пам'ятати! Щкода що не дотримуєтесь свого принципу. Ви висловили свою думку, а я свою! То кого ви тоді представляєте? Прикро, що дійшло до такого між нами!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")