Холодна сутність,
В душі несмак
Час золотом цілує в вічі ;
Крутіж панує
І в душах страх ,
В падіннях люди тільки зліші .
Думки погані -
Життя ж земне ?!
Бо думають - земля то вічність .
Й усе у тілі
Тут відбуде
Й хто у брехні ... -
нещасливіший .
12.09.2013-8.03.06
|