Роки , як птахи перелітні,
Рік з нами, тай у даль летять,
Лиш залишають незабутні
Пісні ,що ж спогадах бринять!
То лине пісня понад хмари,
То падає дрібним дощем,
Сумують звуки струн гітари,
Ридають за минулим днем!
Та почекайте, не спішіться!
Хоч клаптики лишіть з весни,
Нехай зима ще не сріблиться,
Ще прийде час моїй журбі!
Ще поки сонце пломеніє,
І очі п'ють землі красу,
Хай небо трохи почекає-
Ще не зібралась! Ще не йду!
|