СХОДИ
Вже надломилась ця остання сутність
Буденність очі й вуха знову їсть .
Життя загибель – як брехлива неминучість ,
Так поїдає совість , що вбиваєш суть …
*
Кермує твоїм домом злість
і лихом в серці ти живеш ;
Грабуєш день бо в тьмі ідеш
Минуле вже не можеш стерти …
---
В майбутньому без боротьби помреш .
*
Борюся в першу чергу із собою
Бо я мовчав , коли брехали всі .
Тепер на світ увесь піду війною ,
Усі … та я … я йти тепер боюся
Бо я ще сам брехливий у собі ,
Тому до правди трохи прихилюся
Відчуючи полегшення в душі .
31.08.2013. 9-26-30—
|