Не силувати
І не брати –
Давати !
І на брехню
Не мовчати ! -
Правда шепотить …
Кричить …
Волю боронить
Ідуть солдати ...
Потоптані шляхи –
То Україна !
...
НАМ БОРОТИСЬ
НЕ ВОЛЮ ВОРОГІВ ЧЕКАТИ
ми правди солдати
нам рухатись вперед .
Ів-анн Львівський.Бібрка.
11.03.2015
|