O, друже мій, не йди, іще зарано,
Наш спільний шлях поборе наплив хвиль,
Тримаймось цупко, не страшні тумани,
Коли ми разом, вистачить зусиль!
Як я спіткнуся, ти тримай за руку,
А я тебе в потребі піддержу,
Обнявшися , відтягнемо розлуку,
Хай час пливе, заоремо межу!
І хоч бувають бурі й сильні зливи,
Вони минають, сонце володар,
Зникає темінь, золотіють ниви,
Бо світло -це і є Господній дар!
Бог це любов, а ми краплинки Бога,
Поєднані зі світлом назавжди,
Життя одне , у всіх одна дорога,
Ступаймо завжди в Господа сліди!
|