Не важко жити в вічній шкаралупі?
Комусь подобатись, за правилами їсти?
Оте не пити, тим не терти в дупі?
З тим ель не пити, той сухар не гризти?
Себе ліпити тільки по методі,
По Інтернету користь розрізняти?
Невже ніколи не хотілось: "годі"?
Невже без кілоджоулів - без фарту?
Серйозні тези про холестерини,
Білки, жири і лишні вуглеводи,
- Це схоже вже на певну істерину,
Неначе хтось обманює природу.
В яйці бовтун нікчемно тихо гасне,
Мікроби є й в стерилі спирту вати,
Життя барвисте і таке прекрасне,
Спіши усе на Світі скуштувати...
Підтримую Вашу думку, щодо життєвих цінностей, але й куштувати все без розбору теж не рекомендую.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")