НАТАЛІЯ- Вітаю всіх Наталь з Днем Ангела-
( 8-ого вересня)
Мене Наталею назвали,
Таке святе її ім’я,
Не знаю чи достойна- Талі!
Вона свята, та грішна я!
Наталія –Різдва новина,
Небесна радість тисяч літ,
Я ж на землі, мала жарина ,
Що гасне , й ось-ось догорить!
|