лебеде одинокий,
чом ти - один?
лебеде одинокий,
стільки годин?
лебеде білокрилий,
у сумі осінніх днів,
ще не втративши сили
поміж туманних снів,
крикни до неба хмар,
хай дадуть тобі дар
бути з іншими теж-
пливи, злітай і стеж,
коли на хвилі вод
сядуть твої брати,
вмій до них підійти,
вмій доплити до них,
вмій долетіти, пізнай,
лебеде, прилітай.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")