Цей день пройшов,
Його неначе не було,
І ранок був,
Тепер вже вечір за столом,
Казав люблю,
Тепер, чогось, мовчиш,
Зима пройде,
Весною персик зацвіте.
Людська душа,
Закрита від усіх вона,
та я одна,
І повз проїхало таксі,
Ілюзія життя-
Придумана людьми,
Закони є,
Які незручні всім…
Все суєта,
Слова пусті, утім, лиш звук –
У музиці,
неначе, вічний він…
лютий 2018 рік
Для людей, - Ірина Пшиченко..
|