Найкращі спогади-дитинство
Це казка, що спиняє час,
Той ніжний дотик -материнство,
Завжди залишиться у нас.
Пройшли роки ,щаслива днина!
Вже виросло й моє дитя,
А я ,у серці, ще дитина,
Таке леліяне чуття!
Хоч завела дорога в далі,
Завжди в моєму серці дім.
Несу, мов хрест, свої печалі
І дух Вітчизни, над усім.
|