Такі недолугі вірші
Зачасто рими в них немає...
- В житті нам прози вистачає -
Так мовили колись творці.
Чомусь в мені болять слова
Й лягають сумом на папері,
В поезію закриті двері,
Бо вже таки не молода!
Минули фібри у душі.
- Яскраво у минулім грали!
І гами в серденьку співали
Колись, як молода була!
Дивлюся в дзеркало, та ба!
Від юності лишилась вдача.
І теплі до людей слова
У спину шепіт: "А удача?"
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 955 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")