Перестаньте вже шукати винних, Бо немає винних на війні… Винні ті, що душать безневинних І жирують на святій землі.
Не згідна! У війні є грабіжники і ті що бороняться. Московська аґресія розпочала цю війну і Україна або здасться ( і буде рабський мир), або буде боротися за свої права аж поки їх не здобуде!
Погоджуюся з Вами, що із війни - два виходи - переможець і переможений, та якщо розглядати війну з Вашої точки зору, то можна прийняти все наше життя за війну, бо тут присутні грабіжники і ті, що бороняться, однак ніхто не вважає життя пропащим. Пані Наталю, скажіть, у чому повинні солдати з тієї чи іншої сторони, які і провадять всю війну, і помирають чи залишаються каліками?... але ж війну не вирішують на полі бою, а в кабінетах. Щодо Ваших слів, що Україна, або здасться, або буде боротися, то не мені Вам розказувати історію нашого краю, Ви й самі добре знаєте, що Україна завжди була і до сьогоднішнього дня є у боротьбі за волю, мабуть, це наша карма. Не розумію чим вразив Вас саме цей катрен, та все одно щиро Вам вдячна за коментар.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")