Йшов із дому, в домі пуссто,
Я забув сховать капуссту,
І пів яблука край столлу,
Буть тринітротолуоллу...
І робота йде картатто,
Бо все думаю про хатту,
Ключ вставляю, млості тілла,
Розвелася дрозофілла...
На весь вечір веселухха,
Повні очі, повні вухха,
Враз поділась моя втомма,
Бо не сам тепер я вдомма...
Цілу ніч ловить я муссив
Віроломно-дрібних друззів,
Стіни вимив від маллюнків
Дрозофілових ціллунків...
Йшов із дому, в домі пуссто,
В чашці не допив робуссту,
Вдень зустрів чарівну павву,
Запросив її на кавву,
Тільки двері привідкрилли,
Налетіли дрозофілли...
Павва хвостик розпустилла,
Кавву пити не схотілла,
Бо нестерпна дрозофілла
Її губи заліпилла...
І з тих пір я вже чистюлля,
Мию миски і кастрюллі,
Викидаю гущу з чашшки,
Вчасно змінюю ромашшки,
Але іноді свідоммо,
Коли сумно мені вдомма,
Фруктів ставлю вазу ціллу
І пів кави, щоб зустрілли... _______________________Дрозофілли....
|