Рідні, посмішки, розмови,
Демони, оскали, змови,
Друзі, поміч, шашлики,
Упирі, злоба, штики,
Пари, затишок, кохання,
Вовкулаки, хіть, скитання,
Мрійники, чесноти, ціль,
Змії, заздрість, в рані сіль,
Альтруїсти, жертви, щастя,
Ворожбити, лінь, напасті,
Щедрі, праведники, сум,
Злодії, прокльони, глум,
Мудрі, відданість, турбота,
Тролі, блазні і сволота, -
Ніби всі в суспільстві рівні,
І при зустрічах чарівні,
Але страшно аж до болю,
Коли дати людям волю,
Нечисть випускає пар,
Врівноважує до шпар,
І живим не зупинити
Паралельність цього світу...
|