Господь дає людям все, що вони просять і тут відразу запитання, то чому ми в таких недостатках? Думаю, що гординя і технічний прогрес зробили свою чорну справу, і тому мало знайдеться людей в Україні, які від щирого серця можуть бажати Державі добра, а тим більше просити у Бога, тому й дорога наша ще довга і терниста. Дуже дякую! Зі святами будьте здорові.
Дай, Боже, здоров*я всім українцям,що нині по всій землі! Щиро Вам вдячна і рада Вас бачити. З повагою Чумак.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")