ОСІНЬ КОЛЬОРУ ХВОРОБИ… В нас нині Осінь кольору хвороби… Хто вірить, чи не вірить – все одно, Ми вже рахуємо хвилини, а не доби, Скоріше щоб нещастя це пройшло…
Я не бажаю відчувати це насправді Ні навіть ворогу, ні другу, чи рідні… Ще вчора були зовсім дужі й вправні, А нині болем здавлені та немічні такі…
У когось легко перейшло й минуло, А в іншого гарячка, кашель, біль… Одні страждань задухи й не відчули, А іншим з монітором ніч навпіл…
Цей кашель, це не кашель а спокута, Мабуть усіх, що є гріхів і не земних – Людина наче в панцер міцно скута, Та, мов, кинджалом в серці кожен вдих…
Коли зненацька у десяті поти гонить, А завтра знову гарячкує ще й душа, Ніхто не чує біль твій, а чи стогін, Бо так як в тебе, не з одним іще біда…
Коли статистику я вранці прочитаю, То серце кров’ю обмивається ураз, Бо ту статистику я насправді знаю, Не кожен буде дігнастований у нас…
Відкашлюється кров’яна мокрота, А серце й від тривоги стукотить, Вже організм не здатен на супротив, Лише молитву щемно шепотить…
Та навіть воду, мов пекельне зілля, Не хоче тіло вже чомусь приймать… Десь в нічнім клубі чиняться свавіллля, А хтось збира свою родину погулять…
Хтось уже муки терпить від хвороби, А хтось єхидно ще жартує в соцсітках, А може завтра буде також обивать пороги В лікарнях й храмах собі захисту шукать… В нас нині Осінь кольору хвороби… То ж схаменімось врешті у ці дні! «НЕ ВБИЙ!» – Господь говорить, Безумством не свідомо вбивці всі!
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1045 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")