ТАК ХОЧЕТЬСЯ ПОЗИТИВУ… Так хочеться хоч трішки позитиву - В душі, в природі, а ще більш і в рідні, Чи навіть в Бога прагну випросити зливу, Яка б промила горе, болі й настрої лихі…
Так хочеться щоб й цю запам’ятати Осінь У позитиві, у чарівності та золота красі, Але дощі, чомусь, болючі нам приносить, Як не в природі, то на серці та в душі…
Всі хочуть скрізь одного тільки позитиву, А де ж тоді підтримки в горестях шукать, Коли новин вже не витримуєш напливу, Хто здатен захист і порозуміння дарувать..?
А що поробиш, якщо Осінь нині прикра, Несе щодня, чомусь, лише душевний біль, З одними, мабуть, пофліртує надто спритно, А іншим рани в серці роз’ятрила наче сіль…
Як всі, і я шукаю також того позитиву, Щоб тільки веселитися, сміятися, гулять, Але, чомусь, підступна Осінь так рішила, Що вже з надривом в серці й дні сидять…
Дай Бог нам всім побільше позитиву – В роботі, в успіхах, в здоров’ї та й в сімї, То ж вичищу життя й сторінку цю красиво, Залишились, щоб в щасті ті, що і в біді…
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1189 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")