АНГЕЛ ЗИМУ ПРИНЕСЕ Чекаю Ангела, що Зиму принесе – Усе гірке й болюче захолодить, А Небеса мені тоді пробачать й те, Що нині до шаленості доводить…
Осінні Ангели у чорне убрались, В сльозах уже застигла навіть свічка, Усе що мріялось, в що вірилось колись, Прикрила трауром чиясь остання нічка…
Чекаю Ангела, що Зиму принесе – Крилом прикриє всю мою родину, Снігами душу хоч на йоту звеселить, Щоб легше пережити цю лиху годину…
Бо навіть Літо справді літнім не було, Хоча Весна нам навіть радість приносила, Та Осінь болем смутку потягла на дно, Так що й у серці пропадає ритму сила…
Чекаю Ангела, що Зиму принесе – Зігріє всіх по-справжньому різдв’яно, Хай Рік Новий в надії знов прийде, Якщо життя, на жаль, уже й зів’яло…
То ж вірю в Ангела, що йде з Небес, Нам дарувати світлу радість, що зігріє, А поки чемно я нестиму й далі Хрест, Й молитимусь, на скільки ще зумію…
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1200 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")