ЩАСТЯ ВІТАМІН Найважливіший вітамін – це Щастя! Його не купиш на базарі й на лотках, В аптеках й по-рецепту не продасться, Чи молодому, а чи тому, хто й в літах.
Лабораторії та академії не створять, Не знають й вірусологи де взять, Про нього завжди надто всі говорять, Або й чомусь, на жаль, усі мовчать.
Цей вітамін зцілить і тіло, й душу, В клітинку кожну вправно залетить, Тому подбати навіть я про нього мушу, Бо хочу справді ще на світі цім пожить.
То ж вітамінів новомодніх не шукаймо, Мабуть, не в цинках й «Де-тривітах» сенс, А почуттям своїм скоріше волю даймо, Смертельний вірус той навіки щоби щез.
Давайте будем разом щастя будувати У серці кожному, у помислах й душі, Тоді і COVIDнас не зможе подолати, Щасливі якщо будуть завжди всі.
У щасті сила організму прибуває, Відпір дамо й помислам лихим, Бо й сатурація погана не буває, У тих, хто щастям дихає одним.
Найважливіший вітамін – це Щастя! Тому потрібно завжди жити з ним Здолати все простіше тоді вдасться, Та навіть серце буде завжди молодим…
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1080 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")