ОСІННІ МАВКИ В осіннім лісі й Мавки теж осінні, Рудоволосі, в золотавому вбранні, Блукають, зупиняють грози й ливні, Й до юнаків приходять часто в сні…
Чарують хлопців не якісь там Мавки, Але дівчата, тілом й серцем молоді, Є романтичними навіть осінні парки, Де ще судилось зародитися Весні.
Там й восени бунтує справжнє літо, Бо весни буйні там рояться і в думках, Серця, що в парі почуттями розігріті, Тремтять, як у гніздечку дикий птах.
Коли рука в руці єднає, як весною, Кохання мрії не дають іще заснуть, То навіть падолист, що із грозою, Ще серцю в Весну вказує лиш путь.
Шалено-ніжні оці бестії-красуні, Вони ж не в лісі, а у селах і містах, То ж хлопці будьте дуже обережні, Якщо ж в тенета не шукали шлях.
Ці Мавки, кажуть, небезпечні дуже, Бо так закохують й збентежують серця, Що навіть ті, хто ставляться байдуже, Раптово прагнуть до Сімейного Вінця.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1117 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")