НЕ АЛЛАДІНОВА Я ЛАМПА Я просто Жінка, що живу, тому й жива, Не дивна Лампа Алладінова чарівна, В життя з душею й тілом теж прийшла, Тому, мабуть, усім на світі цьому рівня.
Мене не варто ані терти, ні й трясти, Бо дива надприроднього не створю. Сама життям своїм прямую до мети, Та про проблеми я нікому не говорю.
Господь створив мене не для чудес, Не Лампою, що в серці Джина зберігає, Христос за нас усіх й помер, й Воскрес, То ж і від мене понад сил не вимагає.
Я просто Жінка, що живу, тому й жива, Та, мабуть, й буду на цім світі білім жити, Допоки Воля Божа оптимізм мій спонука Боротись за життя, любити, щоб творити…
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")