МІСТ ПЕРЕМІН Дорогою я йду, прикривши біль снігами, Що доля протоптала навіть лихом у житті, Мелодію душі вплету прожитими літами, Міст Перемін знайти свій новий щоб в путі.
У новорічнім танці знову з Вітром покружляю, Віднайду промінь світла й Волі Божої вінець, В Міст Перемін часом й дурні думки вкладаю, Щоб перехрестю злому вже настав кінець.
Ступатиму життям від нині й завжди вправно, Бо й роком розпачу пройшла вже не одним, Але сльозам не піддаватимусь все рівно, Збудую Міст міцний собі надійних Перемін.
Нехай лютують злі прокльони й негаразди, Під Богоматері, я віддаюсь Святий Покров, А якщо когось ще душить чорна заздрість, То злобно не бажатиму і тим лихих оков…
Міст Перемін із оптимізму збудувавши, Надіями, що ще Любов’ю й Вірою живуть, Посмію навіть й нецензурно всіх «пославши», В життя прокласти перспективнішу ще путь!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")