ЧОРНО-БІЛИЙ ДЕНЬ
ЧОРНО-БІЛИЙ ДЕНЬ
Ось знову чорно-білий день,
Такий як вчора й позавчора.
Навкруг ще й осінь золота,
Та тільки сіре все довкола...
Спішать похмурі перехожі,
Такі ж як чорно-білий день,
Хоч дні стоять іще й погожі
Та не чутно в душі пісень...
Тролейбуси всі сірозвучні,
Навіть трамваї не дзвінкі,
Качелям, що у парках, скучно,
Бо й діти також вже не ті...
То Чорну П'ятницю святкуєм,
Чи Хеллоуін, чи нова чортівня.
Давно самі себе уже й не чуєм,
Бо, навіть, чорно-сіра вже рідня...
У "чорні списки" відправляєм,
Вже й тих, хто вчора допоміг,
Чому ж дітей ми так навчаєм,
Навіщо тягнемо їх в новий гріх...
Забули номери вже й телефони,
Оті, що б р і дним просто подзвонить,
Зате круті, мабуть, у всіх айфони,
Щоб в інтернеті слід свій залишить…
День й чорно-білий знов минеться,
Настане скоро,мабуть, чорно-чорна ніч,
Та, посивіла, стогоном душа озветься,
Останній Небу дасть журливий клич...
© Іванна Осос
#поезія_Іванна_Осос
10.11.2020
Додав: Lilafea (10.11.2020)
| Автор: © Іванна Осос
Розміщено на сторінці : Життя...
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 999 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 1
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА