ЗИМОВА СИНЯ ПТАХА Зима насправді завтра вже прийде, В календарі, а може вже й в природі, На крилах Синя Птаха Щастя принесе, Хоч й електронні дрони нині в моді.
Зима не любить надто надсучасних див, Зручніше їй з живими Птахами летіти, Пройти стежками, по яких грибник ходив, Чи лише вчора іще ягоди збирали діти…
Нам з Синім Птахом принесе вона, Все, що бажали та, чомусь, не попросили, Душа була чим й переповнена сповна, Чи й в мріях ще з дитинства ми носили…
Зимова Птаха наче казка на яву, Влетить чванливо в кожного оселю, Крилом змахнувши гіркоти сльозу, Чи й маску захисну та не веселу…
Волошковий кришталь в її очах, Блакитні крила й, як хмарини, пір’я Оцей Зимовий Щастя Синій Птах, Осипле радістю рясною всі подвір’я.
Зима насправді завтра вже прийде, Чи прилетить окрилено-багата, Благословляють нині нею Небеса, На щодень й на усі Зимові Свята!
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1016 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")