ВІРУСНА ПОЕЗІЯ Важлива «Вірусна Поезія», чи ні – Не варто вам мене, мабуть, судити, Знайшла такий я «антивірусник» в собі, Тому пишу лиш те, що Бог дає творити.
Рік випробовувань, молитви, болю, сліз Вже всім давно пора, мабуть, допити, Якщо він й приторність, і гіркоту приніс, Та Богу вдячні, що змогли все пережити.
Молюсь й надалі не за себе…за весь Світ, Здолав щоб лихо, що дароване не з Неба, Гріхопадіння, мабуть, й слабкість до утіх, Ввімкнути в світі спонукали цю потребу…
Чи COVID-вірус, а чи й інша в тім вина, Що люди змушені й «намордники» одіти? Мабуть, за лайку й вседозволеність сповна, Бо ж в лихослів’ї забруднились навіть діти…
Давайте разом спільно вихід віднайдем, Щоб гріх здолавши, далі справді жити, Оновлень приклад у природи ми візьмем, Без «вірусів» Світ, як комп’ютер оновити!
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1009 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")