СВЯТКОВІ ОКУЛЯРИ Давайте вдягнемо Святкові Окуляри, Щоб захисти хоч в Різдво самих себе, Відключимо усі оті дурні ТВ-канали, З яких й москальським вітром дме…
Хоча б у Свята вони можуть не віщати, Щоб душі наші захистити від брехні, Було б доречно мікрофони відключати, Щоб в обіцянок не погрузли ми лайні…
Давайте будемо пильнішими до себе – Не піддаваймось далі зомбуванню нас, Бо навіть Господу не легко, там у Небі, Встигати вчасно захищати раз у раз…
Коли вже й душі наші в рваних ранах, Згадаймо – береженого і Бог побереже, Та ми, на жаль, чомусь в телеекранах, Забули, мабуть, що молитва над усе…
Давайте вдягнемо Святкові Окуляри, Частіше бачити щоб лиш сім’ю й рідню, Бо не спасуть уже ні гривни, ні доляри, Якщо заслабнемо на «теле-зомбівню»…
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1002 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")