Задумався про вічність я у муці, Закрив від щему раковини вух, Бо привітав близького на «фейсбуці», У відповідь: помер…, мій милий друг… І залунали спогади юначі, Всі витівки, прожиті разом дні, Мов зовсім вчора це було, неначе, Мов обірвалась молодість в мені… Плече надійне, лагідна усмішка…, Розрада чоловіча, віскі, лід, Дивлюсь на фото і втираю нишком То сльози болю, то солоний піт… Ти відійшов, а я не попрощався, І не провів до неба висоти, Не раз у снах мені ти увижався, А я не розумів: чому, – прости… Твою відвертість досі пам’ятають, І щирий сум в душі за твоїм духом, Такі, як ти, між ангелів літають, Нехай земля тебе обніжить пухом…
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")