СВЯТКИ Скоро Святки… Яких ще прабабусі з трепетом чекали, Співали, полотна ткали, уплітаючи нитки, З надією в люстерку на свічках гадали, Коли й кому судилось подавати рушники.
Скоро Святки… Відсвяткували знову Ніч і День Андрія, Вже до Варвари в стрічках несемо вінки, А там і Савин День нам знову заживріє, Де Миколай гостинці вже рихтує і санки…
Скоро Святки… То ж Миколай уже мандрує по просторах, Долає тонку кригу, бездоріжжя, чи сніги, Бо навіть в вірусної пандемії заборонах, Не має права на Святки щоб не йти...
Скоро Святки… А там вже іменини в Анни, чи Ганусі, Святе Різдво спішить до кожного двора, То ж не важливо, що не в сивій завірусі Прийшла до нас плаксива ця Зима…
Скоро Святки… Тому, мабуть, й природа нині плаче, Бо не усі, на жаль, стрічатимуть Святки, Старече серце зупинилось, чи й юначе, Біль в наших душах залишили на завжди…
Скоро Святки… Хоч карантинно-вірусні, тому і не веселі, Давайте разом будем в Господа просить, Щоб Народився Син-Ісус у кожного оселі, Здоров’ям, щастям й нашу долю освятить!
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1118 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")