МИКОЛАЙ Святий вже заглядає в шибки Миколай Лунає всюди дзвін прудких його оленів, Летючі сани скоро завітають у наш край, Різдвяний Дух внесуть до кожної оселі…
Бажання чує Він не лиш від дітвори, А мрії всіх влились Святому в вуха, Спускаючись з Небес до нас згори, Дарує те, про що в думках підслухав…
Чекаєм щастя, миру та здоров’я і добра, У кожен дім побільше радості, й достатку, Щоб чемна завжди була і грайлива дітвора, Дорослих жаба не вдушила з інших статку.
Щоб справді признані й оцінені були, Старання кожного й труди усі щоденні, А вороги дорогу щоб у душу не знайшли, Біль не ятрили й в свята, й в дні буденні…
Хай Миколай скоріш постука до вікна, П’янять де аромати мандаринок і ялинки, Хоч снігу поки не спішить нести зима, На склі казковіпереблискують сніжинки.
Ждуть Миколая певно і дорослі, і малі, Збулися щоб й таємні мрії й сподівання, Щасливі люди щоб були на всій землі, Забули врешті про хвороби та зітхання.
Чекаєм Миколая Чудотворця із Небес Пісні співаєм щиро й молитви щоденно, Щоб вірус той смертельний зовсім щез, Стражданнями не добивав життя даремно.
Святий вже заглядає в шибки Миколай, Спішімо всі йому в отих чудах допомагати – Щоб щастя світом полилося й через край, Та кожен свій гостинець встиг дістати!
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1059 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")