СЕСТРИЧКА Моя сестричка – це дарунок Бога, Наше минуле й сьогодення те що є, Життя нелегке й непроста бува дорога. Сестричка ж завжди оптимізму додає…
Запам’яталася маленька, хоч і старша, Тендітна, ніжна…стрічки з русої коси, Голубоока та що «Мiдної гори хазяйка», Коли на карнавал тоді до школи йшли…
Сестричка – це й мій шлях в минуле, Підтримка щира та розрада у житті, Бо разом з нею ми нічого не забули, Жили чим і якими ми були тоді малі…
Ми розійшлися по житті з роками, У кожної свій дім й буденний шлях. Дитинство наше залишилось з нами, У спогадах, та у молитві на устах…
Сестричка – це моє дитинство, Юначі роки спільні та стежки, Дівочі сварки, іноді й лінивство, Але усе зуміли разом ми пройти…
Ми зовсім різні, та такі подібні, Бо в кожної один родинний код, Тому що ми єдині справді рідні, Життя який би не зробило поворот…
Сестричка – мої спогади дитячі, Коли була й одна цукерка, а на двох, Велосипеди, чи, часом єдиний м’ячик, Наш спільний борщ, капуста і горох…
Та наша гойдалка, що поміж ясенами, Котра на вулиці тоді збирала все село, На жаль, для тата не родились ми синами, Але його бешкетницями були все одно…
Сестричка – це шовковиця й черемха, Ті наші верби що над річкою сплелись, Як ми малі в них часто хованки робили, Та ніби птахи піднімались тут і ввись…
Зима, санчата наші, лижі, що з лижнею, Ті кучугури, крізь які до школи йшли… Свята Вечеря, що готували що з сім’єю Кутя, ялинка наша спільна і колядники…
Сестричка – це , мабуть, частинка мами, Така лише молодша, майже, копія її, Хоча самі давно вже мамами ми стали, Та в кожної окремі різні звички для сім’ї…
У Свята знову я дитинство нагадаю, Роки рахую, що пройшли, чи ще пройдем… А від сестрички рідної, ріднішої не маю, Тому разом постійно, хоч і по різну живем…
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1021 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")