МИ ВСІ ЯК ДІТИ Ми всі, як діти на Різдво… Чекає кожен, мабуть, свого Миколая, Як діти мрієм, щоб усе у нас збулось, Навіть у снах думки погані відганяєм…
Ми всі, як діти на Різдво… Бувають тільки різні в нас бажання – Одним лише ґаджет модний, чи бінокль, А інші мріють подолати щоб страждання.
Ми всі, як діти на Різдво… Та в кожного свої, мабуть, причуди – Думки одних на островах уже й морях, А іншому лише б дихнуть на повні груди.
Ми всі, як діти на Різдво… Хоча й в дітей бувають недитячі мрії – Коли одні просили в Миколая гіроборд, То інший вижити ще не втрачав й надії…
Ми всі, як діти на Різдво… Але й дорослі , й діти дуже часто вередують – Того не брендовий дратує і електросамокат, А інші раді, що хоч не на вулиці ночують...
Ми всі, як діти на Різдво… Та забаганки часто, як у принца, чи принцеси – Коли одні жадні навіть отих цукерок й мандарин, А хтось й машині прикрашає тюнінгом колеса…
Ми всі, як діти на Різдво… Давайте ж будемо такими й залишатись – Різдво стрічатимемо тільки з ласкою й добром, Щоб так змогли й в дитинство щире повертатись!
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1065 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")