Шампанське, ласощі, ікра, Ялинка, радість, дітвора, І Дід Мороз, і подарунки, І привітання щирі, лункі… Достаток, затишок, салюти, Приємні, близькі, рідні люди, Та пам’ятайте, хоч би зрідка: Чекає свята десь… сирітка… В вікно вдивляючись, думками, Вона малює тата, маму, Бо вірить досі в чудеса, Що не забудуть небеса І буде свято, подарунки, Снігурки ніжні поцілунки І Дід Мороз добром зігріє, І втілить всі дитячі мрії… Я зичу Вам тепла і сміху, На Новий рік – густого снігу, Щоб тупотіли щастям ніжки, Але прошу відверто, нишком, Хоч на поріг залиште зрідка Себе частинку…, жде сирітка…
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")