ХОЧУ В ДИТИНСТВО… Так хочу знову у дитинство повернутись, Де навіть завірюхи, неначе білі голуби, А мама ніжно будить, щоб проснутись, Та на санчата всім юрбою знову йти…
Де сніг скрипучіший із кожним кроком, Сніжинки ліпим, вирізаючи гуртом, Щоб привітати всіх із Новим Роком, А на Різдво колядувати за столом…
Так хочу знову у дитинство повернутись, Де перші почуття такі незаймано-святі, А мрії й сни лише казково-кольорові, Без йоти болю, а лиш з трепетом душі…
Там де кохання перше та розчарування, Секрети від найближчих друзів і батьків, Надії, плани, справжня віра й сподівання, На щастя, про яке ніхто помріяти не смів…
Так хочу знову у дитинство повернутись Якщо, можливо, й нових наробити помилок, До щастя справжнього отого доторкнутись, Що видавалось ніби душу піднімає до зірок…
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1035 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")