ШАНУЙМО ЧАС Шануймо час життєвий й бережім, Ловімо щастя у його шаленім ритмі, Але свій шлях достойними пройдім, Хоча навкруг й спокуси надто хитрі…
Цінуймо, Богом даний, час понад усе, Бо, що минуло, вже ніколи не вернеться, Якщо у душу нишком й пам'ять принесе, Усе, що в серці болем смутку озоветься…
Можливо, молодість на марне провели, Не все й встигали, бо лінилися занадто, Але тепер, чомусь, так хочеться знайти, Той час дитинства, мов, шкільну загадку…
Час із секунд й хвилин складався в дні, Уже десятки літ спливають так з віками, Але в душі залишимось назавжди молоді, Хоч скроні вкрила уже паморозь з роками…
Час, це не пазли, щоб все заново зложить… Тому картинку ту вже нам не відтворити, Але минулим спільним варто дорожить, Усім отим, що нам судилося прожити…
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1064 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")