ЖИВА ВОДА Жива Вода бурлить у кожнім з нас, То ж не лінуймось нею щиро поділитись, Можливо, нині саме той от слушний час, Комусь, щоб з вашої душі життя напитись…
У кожнім з нас живуть і Ангел, й Сатана, Що гріх з чеснотами в душі переплітають, Якщо думки із мудрістю вкладаємо в слова, То сатанинські помисли всі сили утрачають…
Жива Вода бурлить у кожнім з нас, Давайте завжди лиш про неї будем дбати, Щоб часом мертвою не окропити перелаз, Яким йде щастя власне в ваші рідні хати…
У кожнім з нас живуть і Ангел, й Сатана, Не даймо шансу Сатані в душі зміцнитись, Бо доля в кожного своя в житті й одна, То ж варто нею лише з Ангелом ділитись…
Жива Вода бурлить у кожнім з нас, В житті шануймо все святе, що Небом дане, Тоді Всевишній дійсно попіклується про нас, Живе і вічне з Богом для Душі буття настане…
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1076 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")